Принц Чарлз се появи за пореден път със закърпен костюм

Когато британският престолонаследник принц Чарлз беше видян за първи път облечен в костюм с голяма кръпка на сакото, антуражът му настоя, че става дума за "временна" поправка. Оттогава минаха четири седмици, в които принцът се появи със същия костюм още 6 пъти, пише вестник "Дейли телеграф".

Въпреки годишната си издръжка от 19 милиона лири, Чарлз, който се гордее със своята спестовност, се оказа с толкова ограничен гардероб, че дори не може да изчака поовехтелия сив двуреден костюм да бъде поправен подобаващо.

 

Негов говорител призна, че принцът го използва при всички публични ангажименти, но бил обещал да го изпрати за поправка през летния период, докато е отседнал в Бъркхол.

 

За първи път Чарлз бе видян с костюма с кръпката на 3 юли, когато заедно с Камила посетиха снимачната площадка на тв сериала "Доктор Ху". Той бе облечен с него и на панаира на цветята в Сандрингам, където бе приветстван от над 20 хиляди поданици, някои от които му дадоха подаръци за новородения му внук принц Джордж, пише "Телеграф", цитиран от БТА.

Споделяне

Още от Свят

До какво ще доведе изискването за "зелените" сертификати?