Принц Чарлз се жалва от пресата, че не го разбирала за Камила

Британският престолонаследник принц Чарлс упрекнал бъдещите си поданици, че го тормозят заради отношенията му с Камила Пъркър Боулс, пише в неделния си брой в. Мейл он сънди, цитиран от Франс прес.

Изданието се позовава на извадки от книга на журналиста от Би Би Си Гевин Хюит, която предстои да излезе от печат. В нея авторът уточнява, че принцът е споделил мнението си през 2003 г. в българската столица София. Чарлс се оплакал, че не вижда състрадание у британците и че му е омръзнало всички да му казват какво да прави.

Принц Чарлс и Камила Паркър Баулс обявиха, че ще сключат граждански брак на 8 април в Уиндзор.

Кралица Елизабет Втора се дистанцира от женитбата на сина си, тъй като смята, че той поставя личното удоволствие пред дълга си, пише по водещата светска тема на Острова в. Сънди телеграф, цитиран от АФП. Изданието се позовава на хора, близки до кралския двор, според които кралицата никак не била въодушевена от сватбата на престолонаследника с Камила и се опасявала, че тя ще накърни образа на монархията.

Във вторник Елизабет Втора и съпругът ѝ принц Филип обявиха, че няма да присъстват на гражданската церемония в кметството. Те обаче ще бъдат на църковната служба след това в църквата Сейнт Джордж в Уиндзорския дворец.

Споделяне

Още от Свят

Какво цели разследването на ДАНС и МВР за скъпия ток?