Принц Чарлз смята да става холивудска звезда

Принц Чарлз смята да става холивудска звезда

Британският престолонаследник Чарлз планира да се снима в холивудски филм, пише "Дейли мейл", цитирайки собствени източници, според които принцът води преговори  с американски продуценти за снимането на документален филм, разказващ за това как човек да живее в синхрон с природата.

Изданието отбелязва, че на Чарлз се предлага ключова роля в 90-минутната лента с работно заглавие "Хармония". Продуцентите смятат, че коментар за социалните проблеми от страна на британския престолонаследник ще има успех.

Чарлз бил въодушевен от идеята да сподели своя опит в областта на екологично чистите продукти и борбата против генномодифицираните селскостопански култури. Планира се някои от сцените на бъдещия филм да бъдат снимани във фермата на принца в графство Глостършир.

Официален представител на принц Чарлз заяви, че документалният филм е един от проектите, в които наследникът на британската корона може да вземе участие, но преговорите са още на ранен етап.

Документалистът Стюарт Сендер, с когото планира да работи Чарлз, е известен с филма си "Затворник на рая", който има номинация за "Оскар"

Принц Чарлз е известен екозащитник, като неведнъж е обвиняван за "зелено лицемерие". Неговите опоненти го обвиняват, че самият той спомага за замърсяването на околната среда като собственик на големи имения и при постоянните си самолетни пътувания.

Споделяне

Още от Свят

Прави ли са да протестират превозвачи, таксита и транспортни синдикати?