Платена публикация

Промоция: До 15% по-ниски цени за машини на склад от "Геотрейдинг" АД

Дружеството предлага и удължена гаранция

Машините могат да бъдат тествани в двора на ProAuto - София в квартал Горубляне

До 15% отстъпка за продажби на машини на склад и удължено гаранционно обслужване предлага "Геотрейдинг" АД. Дружеството е единственият оторизиран представител за България на механизацията с марка LiuGong. Предлагат се челни товарачи, мини челни товарачи, верижни багери, мини багери и мотокари на китайския производител. Промоцията включва и няколко машини Dynapac.

Сред машините, полезни не само за строителния бранш, е челният товарач 856H IV. Той е с двигател Cummins, който покрива изискванията на стандарта за вредни емисии Евро 4. Машината има система за контрол на управлението и кофа с обем 3.3 куб. м. Верижният багер LiuGong 922E е с оперативно тегло от 22 тона, вместимост на кофата 1 куб. м и линия за бързосменник. Машината има камера за задно виждане, LED светлини и система за защита от преобръщане. От Е серията на LiuGong "Геотрейдинг" АД предлага и верижни багери 925Е и 936Е. Последният е с оперативно тегло от 36.2 тона, максимална дълбочина на копаене над 7.34 метра и капацитет на стандартната кофа 1.6 куб. м. Верижните багери от Е серията на китайския производител, която се предлага на европейския пазар, са проектирани и изработени така, че да имат отлична способност за преодоляване на височини.

С отстъпка от цената се предлагат и верижните мини багери 904D. Този модел е с работно тегло от 4 тона, удължена стрела и бързосменник. Двигателят е Yanmar с обем от 2.19 л.

Промоцията включва и мини челни товарачи 365B и 385B. Първият от двата модела е с двигател Perkins (с обем от 2.2 л) и тегло от близо 3 тона. 385B е с двигател Yanmar (с обем от 3.3 л) и тегло малко над 3.5 тона. На двата модела мини челни товарачи, освен различни видове кофи, може да се монтира хидравличен чук, вилица, снегорин, метачно-прибиращо устройство, хидравлична ножица и свредло.

За своите клиенти "Геотрейдинг" АД предлага и мотокарите с пневматични гуми 2020Н, 2025Н и 2030Н. Те са с двигатели с марка Nissan и работят на газ и бензин. Първият е с най-малък капацитет.  
Промоцията включва и два валяка Dynapac модел CC1300 Plus, който е двубандажен, и еднобандажният CA5500D, както и машина за студено фрезоване PL500.

Всички машини са експонирани в двора на сервизната база на "Геотрейдинг" АД ProAuto в квартал Горубляне в София на бул. "Самоковско шосе" №101. Там се извършва и обслужване на строителните машини, закупени от дружеството. Компанията разполага с мобилни екипи, съставени от опитни специалисти, които са готови да се отзоват на място при клиентите.

За да съкрати срока на доставки на резервни части в края на месец септември LiuGong отвори нов дистрибуционен център и нова производствена линия в град Сталова Вола в Полша. По същото време във Варшава беше открита и нова регионална европейска централа. Целта е да се отговаря по-бързо на клиентските изисквания на Стария континент и да се увеличава пазарния дял на LiuGong.

Споделяне

Още по темата

Още от Бизнес

Подкрепяте ли антиинфлационните мерки на правителството?