Путин: Не се безпокойте за личния ми живот, обичам и съм обичан

Руският президент не знае каква му е заплатата

Путин: Не се безпокойте за личния ми живот, обичам и съм обичан

"Всичко е наред, не се притеснявайте за личния ми живот. Обичам и съм обичан", така отговори руският президент Владимир Путин на въпрос на журналистка по време на годишната си пресконференция в четвъртък. Репортерката го попита как е личния му живот, разказвайки, че приятелка на нейна леля постоянно се интересувала от "главния жених на Русия".

През април 2013 г. Путин обяви публично, че се е развел със съпругата си Людмила след 30 години брак и оттогава вървят различни слухове за личния му живот

Сега руският президент прати поздрави на лелината приятелка на журналистката и на всички жени в Русия, които се интересуват от личния му живот. Той също така разказа случка, при която негов европейски приятел - голям лидер, го попитал има ли си любов.

"Аз го попитах: В какъв смисъл? Той: Обичаш ли някого? Аз: Ами да. Той: А някой теб обича ли те? Аз му отвърнах: Да. Тогава той си отдъхна, каза Путин и предизвика усмивките на журналистите.

Той разказа още, че е в добри отношения с бившата си съпруга и че двамата се виждат редовно. С децата си Путин също се вижда редовно, но не толкова често, колкото му се искало, предаде ТАСС.

Франс прес припомня, че руската преса наруши мълчанието около личния му живот и писа, че той има връзка с бившата олимпийска шампионка по художествена гимнастика и настояща директорка на важна прокремълска медийна група Алина Кабаева.

"Московский комосомолец" през 2008 г. съобщи, че Путин се е развел тайно, за да се ожени за Кабаева. Тогава президентът опроверга открито тези твърдения.

Сега Путин бе запитан също дали знае каква е заплатата на ръководителя на компанията "Роснефт" Игор Сечин, предаде ТАСС. Той отговори, че не знае нито колко получава Сечин, нито каква е собствената му заплата.

"Честно ви казвам, дори не знам колко е моята заплата. Носят ми я, не я харча, превеждам я по сметка и дори не я броя", каза Путин.

Споделяне

Още от Свят