RADIATOR: Ръсел Кроу като утеха за спряното парно

Раздразнени, гневни и мръзнещи, засегнатите от аварията на софийската топлофикация изляха емоциите си и в социалните мрежи. Баталната битка на властите с мистериозната и мъчно преодолима авария намери израз и в спонтанно творчество, като този пародиен плакат на Ръсел Кроу от филма "Гладиатор", който в настоящите софийски условия е грабнал радиатор и сандъче с инструменти, твърдо решен да се справи с изпитанието.

Ето и някои от коментарите във Файсбук по темата:

"Да не би ИДИЛ да са превзели Топлофикация и да ни тероризират със студ?"

"Видехте ли кво станА, като не избрахте кандидата Му! Той се обиди и почнАха аварии!"

"Хората, които мръзнат сега, си представят шефовете на Топлофикация "на топло". И това са по-толерантните студуващи. Останалите визуализилират и по-пикантни неща. Само да припомня, че дружеството е 100% общинска собственост. А там няма леви, десни, сини, червени, пембени. Единни са като юмрук:-)"

"Преди два дни някакъв от Топлофикация каза, че проблемът не е заради некомпетентност на служителите. Днес са съобщили, че аварията възникнала след токов удар, но от ЧЕЗ отричат да е имало такъв. Сега научаваме, че въртят номера с ограниченото топлоподаване, за да не поемат неустойките. Извинявайте, госпожо Фандъкова, ТОПЛОФИКАЦИЯ Е ПИРАМИДА! Ако не я обезглавите, фараонът сте вие!"

"Честито - в някои части на София вече няма НИКАКВА вода!"

"От завода за бързовари поздравиха столичната топлофикация за серията аварии."

"Имам топла вода. За оферти - на лични!"

"Утре ще внеса 100 000 подписа за пускане на парното!"

Споделяне

Още по темата

Още от Общество

Подкрепяте ли антиинфлационните мерки на правителството?