Райфайзенбанк удължи промоцията на кредити за дребния бизнес

Райфайзенбанк удължава промоцията на кредити за малкия бизнес до 31 декември 2006 г, съобщиха от банката във вторник.

Малките фирми и хората със свободни професии могат да се възползват от първоначална годишна лихва от 5% за кредити в евро. Лихвата за остатъчния период за кредитите в евро е от 7,5% в зависимост от обезпечението.

Максималният срок на кредита е до 10 години, като целта може да бъде покупка на оборудване, недвижими имоти, строително – ремонтни работи, обзавеждане и оборотни средства.

Заедно с бизнес кредита собствениците на малки фирми получават и бонус – кредитна карта РайКАРТ без допълнително обезпечение. Картата е с предварително одобрен лимит от 500 лева до 12 000 лева и се издава при улеснена процедура и без представяне на допълнителни документи.

Всички малки фирми – нови клиенти на Райфайзенбанк могат да се възползват и от още едно специално предложение – пакет от банкови услуги “Инициатива ++” в лева или валута, без такси за период от 6 месеца. В пакета се включва инсталиране на електронно и интернет банкиране, откриване и поддръжка на сметки, издаване на международни дебитни карти Маестро, VISA Classic и Visa Electron без такси, както и други банкови услуги при преференциални условия.

Споделяне

Още от Бизнес