Райони на София остават без вода

Няколко района на София ще останат временно без вода заради строително-монтажни работи.

Засегнат ще е кв. Илиянци, в който  от 8.00 до 20.00 ч. вода няма да има в района по ул. "Цинерария", ул. "Петуня", ул. "Махония", ул. "Фикус" и ул. "Витошко лале".

Ако е необходимо, работата да продължи повече от 12 часа, ще бъде осигурена водоноска на кръстовището на ул. "Фикус" и ул. "Гергина".

В кв. Нови Искър няма да има вода от 9.00 до 21.00 ч. по ул. "Искърско дефиле" от ул. "Мимоза" до ул. "Жълтурче". При необходимост от продължаване на работите над 12 часа, ще бъде осигурена водоноска на кръстовището на ул. "Искърско дефиле" и ул. "Св. Иван Рилски".

Заради подмяна на два спирателни крана в кв. Лозенец от 10.00 до 22.00 часа днес няма да има вода в района между ул. "Богатица", бул. "Арсеналски", бул. "Черни връх", ул. "Димитър Хаджикоцев" и ул. "Църноок"; бул. "Черни връх" от ул. "Вежен" до бул. "Арсеналски".  Ако  работата продължат над 12 часа, ще бъдат осигурени водоноски на кръстовището на бул. "Арсеналски"" и ул. "Църноок" и на кръстовището на бул. "Чени връх" и ул. "Димитър Хаджикоцев".

Споделяне

Още от България

Какво очаквате да свърши служебното правителство?