Ръководството на НДСВ игра шах в Кърджали

С прерязване лентата на основно ремонтирания пенсионерски клуб в Кърджали започна посещението на политическото ръководство на НДСВ в региона, предаде БТА. Заедно с първия заместник-председател на партията Пламен Панайотов бяха неговите заместници Долорес Арсенова, Николай Свинаров и Даниел Вълчев, както и секретарят на партията Веселин Близнаков.

Има промяна в стандарта на живот и тя вече се усеща от вашите деца и внуци, изтъкна Панайотов. За последните 3 години минималната пенсия се е увеличила с 40 на сто, а средната пенсия с 45 на сто. И срещу това всеки вече купува реални стоки, отбеляза вицепремиерът.

Петимата гости изиграха по партия шах, военният министър дори се пробва и на табла. Ръководството на НДСВ дари на членовете на клуба цветен телевизор, кафеварка, шахове и табли, а по-късно участва в откриването на нов сладкарски цех в село Перперек.

Агит обиколката на жълтите продължи със среща с най-стария род в селището, подаръци за най-малкия жител на Перперек - 45-дневният Сунай, както и срещи с бизнеса в Кърджалийско.

Споделяне

Още от България