Ръководството на НДСВ открива детска площадка и получава благодарствено писмо

Публикуваме официалното съобщение на отдел "Връзки с обществеността и пресцентър" на НДСВ:

Политическото ръководство на НДСВ ще посети област Пазарджик

В събота (23.10) от 10:00 ч. политическото ръководство на НДСВ ще открие детски тенис турнир под надслов "По-добро здраве за по-добро бъдеще на България" в гр. Пазарджик. Турнирът е част от организираните мероприятия във връзка с европейската година "Образование чрез спорт". Първият зам.-председател на НДСВ Пламен Панайотов, председателят на Комисията по европейска интеграция и зам.-председател на НДСВ Даниел Вълчев, министърът на околната среда и водите и зам.-председател на НДСВ Долорес Арсенова и зам.-министърът на МОСВ Мануела Георгиева ще изиграят по един гейм с най-изявените малки участници. На откриването ще присъстват и областният управител на Пазарджик Иван Димитров, народните представители от НДСВ Милена Милотинова, Пенка Пенева и Люцкан Далакчиев.

В 11:30 ч. представителите на НДСВ ще открият новопостроена детска площадка в с. Главиница, след като вземат участие в довършителните работи. Детският комплекс включва пързалка, люлка, пясъчник, спортни съоръжения, пейки за почивка и пр.

Пресконференция за регионалните медии е предвидена от 12:15 ч. в сградата на областната управа в Пазарджик.

Срещата с актива на НДСВ в гр. Пещера, в хотел Пещера, ще се проведе от 15:00 ч. Общинските съветници на всички политически сили ще поднесат благодарствено писмо от свое име на г-н Пламен Панайотов.

В 16:50 ч. ръководството на НДСВ ще посети църквата в с. Радилово, където ще бъде отслужен молебен за здраве и просперитет, и ще направи дарение на параклиса "Св. Атанасий".

В 18:30 ч. във фоайето на зала "Маестро Георги Атанасов" ще бъде открито живо етно ревю на национални носии.

В 19:00 ч. ръководството на НСДВ ще присъства на фолклорен концерт "В Европа с българските традиции". Награди на участниците в регионалния конкурс за есе и рисунка на тема "Аз, България и Европа" ще връчат Пламен Панайотов и Даниел Вълчев.

Още от България

Проявите на расизъм на националния стадион бяха: