Разпитват Роди Черния за побоя над Луков

Варненският бизнесмен Радослав Калчев, известен с името Роди Черния е бил задържан и разпитван за побоя над главния редактор на електронното издание "ДНЕС +" и в. "Черноморие" Антон Луков, научи varnapool. Пред журналисти Роди Черния обясни, че е бил разпитван за побоя над Луков и над началника на отдел "Митническо разузнаване и разследване" в РМД-Варна Николай Бъчваров.

Той обясни, че се познава с Луков отдавна и 10 г и са тренирали заедно в спортното училище и отрече да има някакво отношение към побоя над него. Не се познавал и с бития митничар.

Силовата групировка ТИМ води война, целяща да оклевети пазарните си конкуренти в лицето на в. "Черноморие", заяви главният редактор на варненския вестник Антон Луков в отворено писмо до директора на РДВР - Варна ген. Веселин Петков вчера. В писмото си той навсякъде нарича ТИМ "силовата" групировка, като думата "силова" е с главни букви.

Черният Роди се "прочу" покрай процеса за убийството на двамата му бодигардове, после през есента на 2001 г.в двора на дома му бе хвърлено взривно устройство. По-късно бе запален и лекия му автомобил.

Още от България

Какво се крие зад истерията с "отнемането и продаването на деца"?