Ремонти ще оставят без вода няколко района в София

Ремонти ще оставят без вода няколко района в София

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата днес, съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка с монтаж на спирателни кранове на ул. "Искър" Център, се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 21.00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: по ул. "Искър" от бул. "Васил Левски" до ул. "Петра". При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Искър" №90.

Във връзка с подмяна на сградни водопроводни отклонения на ул. "София" и ул. 256 кв. "Орландовци", се налага спиране на водоподаването на клиентите на "Софийска вода":
от 9.00 до 19.00 часа - по ул. "София" от ул. "Съзнание" до ул. "Първа Българска армия"; от 9.00 до 17.00 часа - ул. "Герена", ул. "Простор", ул. 256, ул. 255.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул."София" ъгъла с ул. "Съзнание"; ул. "Герена" ъгъла с ул. "Простор".

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. "Гюешево" жк. "Сердика", се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 22.00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: бул. "Инж. Иван Иванов", ул. "Арх. Петко Момчилов". При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. "Инж. Иван Иванов", ъгъла с ул. "Арх. Петко Момчилов".

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Никола Петров" жк. "Триъгълника - Надежда", се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 14.00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: по ул. "Никола Петров" от ул. "Болярска" до бул. "Ломско шосе". При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Болярска" ъгъла с ул. "Никола Петров" .

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод и подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 78 вилна зона "Симеоново – север", се налага спиране на водоподаването от 9.30 до 20.30 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: Ул. 78. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 78 ъгъла с ул. 82 .

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 7 с. Долни Богров се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 16:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: по ул. 7 от ул. 1 до ул. 13. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 7 №16.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Споделяне

Още от България

Съгласни ли сте влизането на обществени места да става само със сертификат за ваксиниране, преболедуване или тест?