Ремонти ще оставят без вода няколко района в София

Ремонти ще оставят без вода няколко района в София

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата днес, съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка с монтаж на спирателни кранове на ул. "Искър" Център, се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 21.00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: по ул. "Искър" от бул. "Васил Левски" до ул. "Петра". При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Искър" №90.

Във връзка с подмяна на сградни водопроводни отклонения на ул. "София" и ул. 256 кв. "Орландовци", се налага спиране на водоподаването на клиентите на "Софийска вода":
от 9.00 до 19.00 часа - по ул. "София" от ул. "Съзнание" до ул. "Първа Българска армия"; от 9.00 до 17.00 часа - ул. "Герена", ул. "Простор", ул. 256, ул. 255.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул."София" ъгъла с ул. "Съзнание"; ул. "Герена" ъгъла с ул. "Простор".

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. "Гюешево" жк. "Сердика", се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 22.00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: бул. "Инж. Иван Иванов", ул. "Арх. Петко Момчилов". При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. "Инж. Иван Иванов", ъгъла с ул. "Арх. Петко Момчилов".

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Никола Петров" жк. "Триъгълника - Надежда", се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 14.00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: по ул. "Никола Петров" от ул. "Болярска" до бул. "Ломско шосе". При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Болярска" ъгъла с ул. "Никола Петров" .

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод и подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 78 вилна зона "Симеоново – север", се налага спиране на водоподаването от 9.30 до 20.30 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: Ул. 78. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 78 ъгъла с ул. 82 .

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 7 с. Долни Богров се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 16:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: по ул. 7 от ул. 1 до ул. 13. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 7 №16.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Споделяне
Още от България