Ревизоро: Правителството е на ТИМ

Ревизоро: Правителството е на ТИМ

Настоящото правителство не е нито на СИК, нито на ВИС -2, то е на мощната групировка ТИМ, която е изместила отдавна добре познатите силови групировки. Това е мнението на бившия шеф на Агенция “Митници” Емил Димитров - Ревизоро. По думите му ТИМ не е “мутренска групировка”.

“Тя има такива големи активи и така добре работи. Управляващите са длъжни да се съобразяват с тях, да ги подпомагат, защото една война им е излишна, така че този скандал дали ВИС или СИК са минали неща и изобщо не съществуват в момента, не са важни не са интересни. Това са със затихващи функции групировки, докато ето за тази нито се говори, напротив всячески се подпомага, а и тя не прави незаконни действия”, заяви Ревизоро в неделя пред Дарик радио.

Според него отдавна е отминало времето, когато парите са се носили в куфарчета и са предавани на представители на политическите партии – покровители. Сега Митниците финансират разни фирми, близки до властта, като им дават възможност да работят през границата, а фирмите се “отблагодаряват” на изборите, като заплащат реклами, плакати и др. Така финансирането не е незаконно, коментира Ревизоро.

Споделяне

Още от България