Робърт де Ниро без думи на летище “София”

Робърт де Ниро без думи на летище “София”

Големият актьор Робърт де Ниро остана безмълвен на летище “София”. Звездата от “Разяреният бик” и “Шофьор на такси” кацна 45 минути след полунощ във вторник срещу сряда. Той изглеждаше стъписан от огромния интерес от фенове и журналисти, които го чакаха часове наред. Не каза нито дума и не даде автограф. След като се появи на вратата на ВИП-а Де Ниро за секунди беше вкаран от няколко охранители в огромен черен джип.

Знаменитият актьор е в България за снимките на филма "Сезон за убийства". В него се снима още един известен американски актьор Джон Траволта, който приземи личния си самолет в София в понеделник.

Макар, че според предварителната информация Робърт де Ниро ще остане в София едва два дни, той пристигна в столицата ни с голямо количество багаж. Четири куфара и няколко чанти бяха натоварени от служители на летището в черния джип, който чакаше актьора.

Де Ниро се появи гладко избръснат и първоначално усмихнат на ВИП-а, но после бързо промени изражението си, смаян от блъсканицата около него и предпочете да не отговаря на журналистически въпроси и да не раздава автографи.

Това разочарова част от очакващите го фенове, но други останаха доволни и само от факта, че са успели да го видят.

Само две сцени от "Сезон за убийства" ще заснемат у нас Робърт де Ниро и Джон Траволта. Те ще работят основно в Киноцентъра в Бояна. Според сюжета на филма Де Ниро и Траволта са ветерани от войната в Босна. Първият изпълнява ролята на американеца Бенджамин Форд, а другият е сърбинът Емил Ковач. Режисьор на продукцията, която събира за първи път двете звезди на снимачната площадка, е Марк Стивън Джонсън. Премиерата на "Killing Season" е планирана за 2013 г.

По предварителен план двамата известни актьори ще отпътуват от страната късно вечерта в четвъртък.

Споделяне

Още от