Роби Уилямс ще е звездата на Spirit of Burgas

Роби Уилямс ще е звездата на Spirit of Burgas

Британският певец Роби Уилямс ще е голямата звезда на тазгодишното издание на Spirit of Burgas, изтече във вторник неофициална информация от организаторите на музикалния фестивал. Информацията трябва да бъде потвърдена по-късно през деня

Spirit of Burgas се завръща след едногодишно прекъсване на 7 и 8 август с 3 сцени на централния плаж в Бургас. Организатори на фестивала са Balkan Entertainment Company, а общината е обещала пълна логистична подкрепа.

Британският певец трябва да открие фестивала на 7 август на голямата сцена до морето. Билетите ще бъдат пуснати в продажба от 18 март сряда.

"Едногодишното прекъсване ни позволи да направим своите изводи и да съберем експертен екип, специализиран в маркетинга и организацията на фестивали в Източна Европа, с който ще продължим да пишем успешната история на "Spirit of Burgas", коментира кметът на Бургас Димитър Николов.

През шестгодишната си история, фестивалът привлече световни изпълнители като "Фейт Ноу Мор", "Продиджи", "Корн", Моби и много други.

Споделяне

Още от Общество