Руски посланици се шегуват, че ще превземат Венеция и Маями, но не искат България

Дебелашки хумор на двама руски посланици на тема Крим, България и Лондон лъсна в интернет, след като в Youtube бе публикуван запис на техен разговор.

 

Посланика на Русия в Зимбабве и Малави Сергей Бахарев и колегата му в Еритрея Игор Чубаров обсъждат международната обстановка, като коментират, че Крим няма да е последната превзета от Русия област, следват Каталония, Венеция, Шотландия и Аляска.

 

Разговорът на двамата дипломати:

 

И.Ч.: Сега имам много проста задача, на посланиците на европейските държави говоря само едно. Крим го взехме, но това не е краят. Предстои да вземем вашите Каталония, Венеция, както и Шотландия с Аляска. Тогава и ще се успокоим.

С.Б.: На първо време ще се успокоим.

И.Ч.: Да на първо, а по-късно ще го премислим. Всички тези ш****и погранични, като Латвия, Естония и други европейски, както и румънците и българите, ще ги изритаме в правилната посока, където им е мястото.

С.Б.: О не, по-добре е да не ги пипаме тези, няма да ги взимаме. По-добре Калифорния, Маями, този тип „безлюдни” региони.

И.Ч.: Прав си, в Маями практически 95% са наши граждани. Имаме пълно право да проведем референдум.

С.Б.: Както и в Лондон.

И.Ч.: Да, определено. Прав си. Ще оставим румънците и българите, нека да останат засега в ЕС.

С.Б.: Заедно с Балтийските л***а

И.Ч.: Между другото в разговор с европейски дипломат той ми каза: „Слушай, вземете си обратно Румъния и България”, а аз му отговарям: „Определено не, нищо няма да излезе от това”.

 

Стенограмата е на "Фокус". 

Споделяне

Още от Свят

Ако съдите по първите му стъпки, какъв е основният приоритет на служебния кабинет?