Руснаци публикуват щастливи селфита от Египет все едно не е имало катастрофа

Единственото дразнещо нещо е свършващата паста за зъби, отбелязва позираща по хавлия

Въпреки трагичната катастрофа с руски пътнически самолет над Египет, в която загинаха 224 души (25 от които деца) и последвалата временна забрана на авиопревозите на руски граждани до Египет, десетки руски туристи, намиращи се в момента в египетските морски курорти, продължават ваканцията си в щастливо неведение. Руското онлайн издание "Лента.ру" публикува снимки и коментари от Instagram, показващи как руските туристи прекарват в Шарм ел-Шейх и Хургада, след като на 8 ноември от Египет в Русия се завърнаха 11 хиляди техни сънародници.

Повечето руснаци, останали по курортите на Червено море, изглежда въобще не са забелязали, че властите са отменили авиопревозите с Египет, а туристите се евакуират.

В мрежата Instagram всяка минута се качват снимки на щастливи руснаци, наслаждаващи се на слънцето.

"Добро утро! Все още всичко е спокойно. Единственото дразнещо нещо е свършващата паста за зъби и това, че никой нищо не знае още колко ще ни държат в хотела, кога е полетът за вкъщи и какво да се прави въобще. Може би някой има познати, които са блокирани в Шарм? Спомням си как се разочаровахме, когато заради полетите загубихме седмица", коментира руска туристка, която е публикувала в Instagram своя снимка, на която позира по хавлия, открехвайки завесата на прозорец в хотелската стая. Тя допълва, че имат толкова много багаж със себе си, че би им стигнал за година.

 
Споделяне
Още по темата
Още от Свят