С нарочен видеоклип Светльо Витков опроверга Слави Трифонов за мерцедеса си

С нарочен видеоклип Светльо Витков опроверга Слави Трифонов за мерцедеса си

Лидерът на партия "Глас Народен" Светльо Витков разпространи специален клип, с който опровергава твърденията на Слави Трифонов, че си е купил Мерцедес с парите от държавната субсидия.

Шоуменът каза това в предаването на Цветанка Ризова по бТВ в четвъртък.

По-късно столичният общински съветник Витков обяви, че това е информация на в. "Уикенд" и той вече е осъдил изданието на първа инстанция.

Цялото обръщение на Светльо Витков до Слави Трифонов:

"Уважаеми г-н Трифонов, относно изявлението ви, че съм си купил Мерцедес с партийната субсидия на "Глас народен" бих искал да ви информирам, че цитирате статия на в. "Уикенд", който и вие неведнъж сте съдили. Би трябвало да сте запознат, че осъдих въпросната медия на първа инстанция за статията, която ме набеждава, че съм си купил Мерцедес с държавна субсидия. При това адвокатът ми е същият, който води и вашите дела. Искам да ви кажа и следното: да говорите неверни неща в национален ефир, а да твърдите, че изричате истини, е езикът на политиците, който вие така усърдно критикувате и който език аз също не понасям. Пожелавам ви да влезете в политиката и да промените България, но не като Бареков. Винаги досега съм изпитвал респект и симпатия към вас и професионализма на екипа ви. Надявайки се, че вашето изявление  се дължи на незнание, а не на лично отношение, оставам с уважение. Светослав Витков, председател на "Глас народен"

P.S.  Мерцедесът се продава. Не е в отлично състояние, на 9 години, 321 000 км, кожен салон, има нови две летни гуми, лети джанти. Виджал си го през 2008 г., нема се минеш"

Споделяне

Още от България