С обиди към журналисти царски политик брани царските имоти

С обиди към журналисти царски политик брани царските имоти
НДСВ обяви, че специален сайт ще рекламира Симеон Сакскобургготски. За изчистване на имиджа на бившия премиер ще бъдат публикувани документи, доказващи правата му над реституираните царски имоти.

За предизборната си кампания в интернет НДСВ разчита също и на активност в социалната мрежа Facebook.

Общуването във Facebook се отличава с неформалния си характер. Размените на реплики понякога са остри и саркастични, но като правило потребителите, които не са анонимни, избягват лични нападки и грубиянщина.

Има, обаче и изключения - като общинския съветник в София от НДСВ Владимир Каролев (бивш агент на комунистическите тайни служби), който си изпусна нервите и нападна с обиди журналисти. В сряда в серия от коментари към статуса на водещия от RE:TV Иван Бедров той ги нарече "лъжливи задници".

В понеделник Иван Бедров написа следния коментар по повод ареста на кмета на Гърмен, обвинен от депутата Яне Янев в разпространение на радикален ислямизъм:
Иван Бедров: Посланието е изпратено: Гласувайте за ДПС, за да не ви арестуват пред джамията. Браво на индекса "Яне-ДАНС-бТВ!".

Следват няколко коментара по темата от журналисти и членове на ДПС, като включването на Каролев е след моя коментар :

Aтанас Чобанов: Я дзвън на Костов да го питаме още ли е фен на ченгето Яне?

Владимир Каролев: Костов е сега фен на всеки, който може да му помогне да стане пак депутат.

Степан Хиндлиян: Тогава Вие, господин Каролев, на кого ли сте фен? Иначе "новото" ДПС много перхидролено...
...

Владимир Каролев: Изумен съм от необективността и простотията на някои от коментарите. Имаше въпрос на кого съм фен. На този, който вкара България в НАТО и ЕС. И който канцлерът на Австрия нарече Мистър Европа. И някой като Тони Блеър (социалист) и Берлускони (десен политик) се обръщат с Your Majesty. Човекът, който поне малко върна достойнството на България – Цар Симеон II.

Атанас Чобанов:
Сетихме се. И за когото един крадлив италиански принц казваше: "тоя се прави на много готин, но всъщност е задник и кучи син". Същият е, нали? Като ви чета и си викам, че е време да си пререгистрирате партийката по закона за култовете, да си сложите в герба яхта и да почнете да строите мавзолей на някой върнат имот.

Борис Митов: Г-н Каролев, моля ви недейте с този патос, че ще ни разплачете. Доколкото разбрах, говорите за човека, който по чисто меркантилни/имуществени съображения влезе в коалиция заедно с наследниците на тези, които са го изгонили от България и с тези, от които дядо му навремето е поел селската ни държавица... Апропо, Негово достопочтено и безпрецедентно в историята експремиерно и доста мълчаливо Величество какво реши за онези 4500 дка гори? Дали ги върна...или вече няма смисъл, защото са изсечени...

Степан Хиндлиян: Мисля, че е решил да направи Каролев горски, защото е толкова креслив, че ще плаши всичко на длъж и на шир из царския лес.

Владимир Каролев: Господа Митов и Хиндиян, Много обичам facebook, защото за разлика от анонимните коментари по сайтове тук не може да се плюе и лъже анонимно. Всички имоти на Царя са възстановени много преди той да се върне в България. Съвсем скоро ще видите в интернет всички документи за това, в това число нотариалните актове и подписа на г-н Иван Костов. Ще видите и че няма надвзети гори, нито пък има изсечени, което между другото беше доказано с документи в отговор на въпрос в парламента на патологичния лъжец и демагог депутата-партия Яне Янев.

Владимир Каролев: P.S. Господа Митов и Хиндиян,
Няма как лъжата да направите истина. И колкото повече се пънете толкова повече ще ви лъсват лъжливите задници. Long live facebook.

Владимир Каролев: P.S.2 Г-н Митов, селска ни е не държавицата, както Вие наричате България, а някои нейни граждани. По коментарите Ви се опасявам, че и Вие сте между тях.

Владимир Каролев: P.S.3 Горните ми три коментара се отнасят и за г-н Атанас Чобанов.

Атанас Чобанов: Мерси, с ваше позволение ще покажа текста за "лъжливия ми задник" в пресата. Имате ли добри адвокати? Защото аз стоя зад всяка своя дума и ще ви гоня до дупка за тази обида.

Степан Хиндлиян: Г-н Каролев, за какво точно излъгах? За това, че сте креслив (вярвам, че дори сам си давате сметка за този факт)? Или за това, че ще ставате горски? Избори идват, г-н Каролев. Разбира се, и след това ще може да играете ролите си на "царски" глашатай и "придворен" палячо.

Атанас Чоланов: Да уточня за цитата "задник и кучи син". Не го казва принц Виктор Емануел, а бизнесмена Пиерпаоло Черани http://politics.actualno.com/news_159639.html

Владимир Каролев: Господа Чобанов и Хиндлиян, не ме интересуват клевети публикувани в bg издания, които ги четат няколкостотин души като вас. Покажете ми ЕДНА публикация против Царя в който и да е вестник или друга медия в ЕС (без да е препечатка например от "Труд" или www.politics.actualno и прочее анонимки).

Вие безсрамно лъжете, но като нямате срама някой ден ще се срамуват децата ви.

PS. Пращай си адвокатите, г-н Чобанов, да, и сега казвам, че повод изказвания за Царя си лъжец. Защото като цитираш лъжливи източници и ти си лъжец.

Борис Митов: Г-н Каролев, явно нямате особено силни познания по история, защото, ако имахте, може би щяхте да успеете да вденете, че периодът, за който говоря, е веднага след Освобождението. А тогава, както би трябвало да знае един ерудиран политик/икономист, милата ни родина не е била нещо повече от голямо село (с малки възрожденски изключения). За съжаление, Г-н Каролев, днешната ни политическа ситуация показва, че в голяма степен положението не се е променило.

Борис Митов:
И накрая ще ви препоръчам, вместо да защитавате така сервилно и угоднически сринатата и доста спорна чест на абсолютно безпринципния си лидер, да отидете заедно с него на преговори с Ахмед Доган и да чуете с ушите си мотивите му да продължава да бъде безгласна буква в управлението на отдавна катастрофиралата ни държава.

Борис Митов: Колкото до феновете и 4% бариера, която стана повод за този спор...много ще се радвам ако ми обясните с какви очи вашият лидер гледа собствените си избиратели (предимно възрастни хора, пострадали от тоталитарния режим и романтично настроени монархисти) след като "си свли гащите", пред когото успя...

Борис Митов: ...и сега е на път да се прeдложи на най-нелицеприятната политическа формация у нас, която според доста нормални избиратели е основният виновник за царящата корупция и организирана престъпност по високите етажи на властта...към които ЗА ЖАЛОСТ се стремят все субекти с големи усти, но отчайващо слабо КПД в действията, като Вас, г-н Каролев...

Степан Хиндлиян: Г-н Каролев, децата ни ще се срамуват, когато видят, че в управлението на страната ни е участвал в подобен тип: http://ssstto.blog.bg/photos/61/original/karolew2.jpg

Атанас Чобанов: Г-н Каролев,
Май си изпускате нервите. Надявам се гласността по този случай да стане удар по репутацията на цялото ви царско войнство. Гответе се, прочее, за процес. Няма да ви позволя да обиждате и да грубиянствате безнаказано, още повече срещу журналисти.

Атанас Чобанов: Новината за ареста на Виктор Емануел и за подозренията срещу Сакскобургготски е в световните агенции. Разпечатките от разговорите на бизнесмена Пиерпаоло Черани и Виктор Емануел са публикувани в италиански медии, а този линк е към превода, публикуван в българските медии. Кои именно медии са публикували разпечатките ще доуточним в съда.

Ето един авторитетен източник:
http://www.rfi.fr/actufr/articles/078/article_44593.asp

Въпросният Черани обясни след като се разрасна скандала, че в разговора си с Виктор Емануил наговорил разни работи против Сакскобургготски, за да се хареса на италианския принц. Ама разбира се, как не се сетихме сами? Плува ли корабче?

Естествено, българската прокуратура даже не намери за нужно да се самосезира след тези публикации.

Гаднички са ви делата в НДСВ, Каролев. Яхти с бандити, комисионни за магистрали, за детски болници и Бог знае още за какво.

Владимир Каролев: Не знаех, че сте журналист, г-н Чобанов. Вие сте срам за професията, защото пак ви казвам, че сте лъжец след като разпространявате недоказани твърдения. Прочетете си медийния кодекс.

*Дискусията между участниците продължава по други теми, свързани с принадлежността на г-н Каролев към бившата ДС.

Споделяне

Още по темата

Още от България

Какво очаквате от президента Радев през неговия втори мандат?