С около 10% поевтиняват гумите Belshina за камиони

С около 10% поевтиняват гумите Belshina за камиони

Цените на гумите Belshina за тежкотоварни автомобили вече са с около 10% са по-ниски. Това съобщи оторизираният представител на беларуската марка за България и Гърция и дилър за Албания и Турция "Геотрейдинг" АД.

Дружеството предоставя едногодишна гаранция за износването на шарката на протектора и до 5 г. за фабрични дефекти на всички видове гуми на беларуския производител, независимо дали са за камиони, на селскостопанска техника, за индустриални машини или за леки автомобили.

Гумите Belshina за камиони са с размери от 20 до 24 цола. Те са подходящи за всички видове тежкотоварни автомобили, както и за руските ГАЗ, МАЗ, КРАЗ, КАМАЗ, ЛИАЗ, УРАЛ и техните аналогии, както и за автобуси.

"Геотрейдинг" АД предлага и индустриални Belshina. Те са подходящи за пътностроителни и индустриални машини. Гумите Belshina OTR отговарят на международните стандарти за вътрешно налягане, товароносимост, външен диаметър, ширина. Те покриват стандарта ETRTO на Европейска техническа организация за гуми и джанти (European Tyre and Rim Technical Organisation).

Контролът на качеството в беларуския завод, в който се произвеждат гумите Belshina, започва още с влизането на суровините, които се тестват от специална акредитирана лаборатория. Производството и полуготовите продукти се следя стриктно. На финала 100% от готовата продукция се тества в изпитателен цех. Всички видове гуми – независимо от предназначението им, са патентовани по два параметъра - конструкция и външен вид.
Беларуският завод Belshina произвежда над 300 вида размери гуми за камиони, мощни самосвали, промишлени, пътностроителни машини, автобуси, трактори и селскостопански машини и за леки коли. Близо 90% от тях са радиални. Гумите Belshina се продават в над 70 страни в света.

Споделяне

Още от България

Започна кампанията за предсрочните избори. Ще променят ли нещо те?