"Съдебен спор" до Комарницки: За Пеевски, пишете до ръководството на Нова телевизия

Карикатуристът: Всички участници в предаването ви ли минават по тази процедура

"Съдебен спор" до Комарницки: За Пеевски, пишете до ръководството на Нова телевизия

Карикатуристът Христо Комарницки и предаването "Съдебен спор" на Нова телевизия засега не успяха да се разберат дали ще има разрешаване на неговия проблем с разпространението на хумористичното издание "Прас-прес".

Преди дни Комарницки покани депутатът от ДПС Делян Пеевски в "Съдебен спор" чрез статус в социалната мрежа във "Фейсбук". Като причина за това художникът посочва злоупотребата на фирма "Национална дистрибуция" с монополно положение, а депутатът е поканен в качеството му на "техния господар".

По време на излъчването на предаването "Съдебен спор" в събота преди обед отново чрез "Фейсбук" Комарницки попита какво става с неговия случай.

"Уважаеми г-н Komarnitski, трябва ръководството на Нова телевизия да ни командирова до най-екзотичните кътчета на света, за да търсим ответника по Вашето дело", отговаря представител на предаването.

Комарницки: "Ще сложим кукла на негово място (вероятно има предвид Пеевски – б.р.), но пък ще заведа Ж.Игнатов (репортерът на предаването – б.р.) в дупката на мишоците от „Национална дистрибуция”. Уверявам ви, гледката ще си струва

"Съдебен спор": "Г-н Komarnitski, молим, напишете искане до изпълнителния директор на "Нова Броудкастинг груп" г-н Дидие Щосел и го входирайте в деловодството на Нова телевизия. При положителна резолюция веднага ще се отзовем на сигнала Ви".

Комарницки: "Всички участници в предаването ли минават през тази процедура и одобрението на г-н Щосел? Анонсът ви в ефир не споменава такова нещо".

И кореспонденцията между тях засега спира.

Споделяне

Още от България