Съпруг на звезда от "Под прикритие" обвинен като член на банда сводници

Мъжът на звездата от първите два сезона на родния сериал "Под прикритие" Ирена Милянкова – Росен Чолов бе обвинен във вторник от спецпрокуратурата за участие в престъпна група от сводници, които се занимавали и с трафик на жени, съобщи в. "Труд".

Чолов и другите двама обвиняеми Ралица Любенова и Пламен Кирилов бяха задържани ден по-рано при акция на ГДБОП, като разследващите разпространиха информация, че сред доказателствата за престъпната им дейност били секс маски, лубриканти и визитки на момичета с рогца на главите.

От държавното обвинение уточниха във вторник, че според събраните досега данни участниците в престъпната група са набирали момичета за манекенки и фотомодели, след което са ги уговаряли и склонявали да предлагат сексуални услуги на платежоспособни клиенти срещу високо заплащане – между 800 и 1000 лв. на вечер. Половината от парите са оставали за компаньонката, а другата половина – за престъпната група.

Досега са установени близо 20 момичета, ангажирани в престъпната схема. Част от тях са непълнолетни. Те са обслужвали предимно клиенти в София, били са предоставяни на клиенти и в хотели, ловни хижи и частни домове в провинцията. Тримата обвиняеми са задържани за 72 часа, като спецпрокуратурата ще поиска постоянния им арест.

Споделяне

Още от България