Съпругата на президента: Нямам нищо общо с фейсбук профила "Първа дама"

Десислава Радева

Съпругата на президента Десислава Радева реагира на анонимен профил във Фейсбук, наречен "Първа дама" и списван уж от нейно име. В личния си профил в социалната мрежа Радева предупреди, че няма нищо общо с "Първа дама", в който има както публикации, уж качени от самата нея, така и на други хора, като общият тон е по-скоро подигравателен. Радева разсъждава върху това що за хора за администраторите на този анонимен профил и настоява да не ползват профилната ѝ снимка, за да не манипулират обществото.

Публикуваме пълния статус на Радева:

“Майко мила! Както би възкликнала моя тежка “фенка”. За тази страница разбрах наскоро. Лошо няма! Това е хубавото на демокрацията - изразяваш свое мнение, нехаресване, иронизираш.

Проблемът е, когато го правиш анонимно. От страх ли, от дребнодушие, от желание да се подиграеш, примесено с нежелание да погледнеш в самия себе си. Щото е по-лесно.
Мишкуването ни завладява - бързо или бавно е без значение. Важното е, че ни завладява повсеместно и се иска вътрешна сила да не му се поддадеш.

Въпросната страница няма нищо общо с мен... Затова, админи, моля, поне не ползвайте профилната ми снимка за вашия шарж или каквото там е, защото това си е чиста проба манипулация.

Продължавайте в същия дух, имате някои доста смешни постове.

А иначе - бих се притеснила, ако ме харесват всички. Бъдете здрави! (Сега поне лайковете ви ще се увеличат ;) Про боно, щото съм ларж)."

Най-новата публикация в профила "Първа дама" е посветена на актуалните спорове около демонтажа на паметника пред НДК:

Споделяне

Още от България

Прави ли са да протестират превозвачи, таксита и транспортни синдикати?