Съседски скандал завърши с двама убити и трима простреляни

Съседски скандал в столичния кв. "Димитър Миленков" в района на гара Искър завърши в понеделник с двама убити и трима простреляни, съобщиха в понеделник от пресцентъра на МВР.

Според първоначалната информация 67-годишен мъж влязъл в двора на съседите си, открил огън, убивайки на място 26-годишен мъж и ранявайки още трима - две жени на 28 и 56 години и 22-годишен мъж.

Веднага след това стрелецът се прибрал, като опитал да се самоубие. По-късно 28-годишната жена е починала в "Пирогов" от раните си, съобщиха от болницата.

Инцидентът е станал малко след 17.00 часа. Четиримата простреляни са откарани в болница в тежко състояние, уточняват от столичната полиция. 

Това е поредна подобна драма тази година, след като в началото на януари в столичния кв. "Гоце Делчев" бяха намерени труповете на петчленно семейство, като се оказа, че в жилището се е разиграла битова трагедия заради психическото заболяване на един от убитите синове.

10 дни по-късно 32-годишен военен от Пловдив застреля съпругата си и двамата си сина, след което се самоуби. Според разследващите причина за трагедията са станали огромните дългове на семейството.

Споделяне

Още по темата

Още от България