Сътрудник на Тръмп оскърбен от служител на заведение за суши

Сътрудник на Тръмп оскърбен от служител на  заведение за суши

Съветникът по политическите въпроси на американския президент Доналд Тръмп - Стивън Милър, бил публично оскърбен на една от улиците на Вашингтон, пише в. "Вашингтон пост".

Милър поръчал суши за вкъщи в малък ресторант в центъра на града, недалеч от дома му. След като платил и излязъл с покупката, служител на заведението изтичал зад него, оскърбил го публично, използвайки нецензурни думи и му показал два средни пръста. Съветникът на Тръмп решил тогава да изхвърли поръчката суши на стойност 80 долара, защото се опасявал, че тя може да е отровена или замърсена по някакъв начин.
 
Не за първи път сътрудници на Тръмп стават жертва на подобни нападки. Говорителката на Белия дом Сара Сандърс неотдавна не беше обслужена в ресторант в град Лексингтън, заради това че работела за Тръмп.
 
Тя бе помолена да напусне заведението. А сътрудничката на Тръмп Келиан Конуей бе обидена в супермаркет във Вашингтон от мъж, който ѝ казал да се засрами защото работи за Тръмп и ѝ препоръчал да се погледне в огледалото.
 
Инцидентът станал малко след като тя пристигнала във федералната столица да постъпи на работа при Тръмп.

Споделяне

Още от Свят