Седем души убити на къмпинг в щата Джорджия

Убийството на 7 души, чиито трупове бяха намерени в събота в каравана в къмпинг в американския щат Джорджия, е най-тежкото престъпление в този район от 25 години насам, коментира в неделя началникът на полицията на окръг Глин, където бе извършено убийството, Мат Дьоринг, цитиран от АП.

Дьоринг уточни, че полицията е намерилата телата на убитите, след като на тях първо се натъкнал техен близък. Двамата ранени при нападението били в тежко състояние и били откарани в болница в град Савана. Дьоринг не уточни как точно са били убити жертвите. Той допълни, че точната им възраст не се знае, но на пръв поглед сред тях има възрастни хора, както и тийнейджъри.

Засега полицията разпитва хората от околните каравани. Не се знае дали убиецът е сред жертвите, или е избягал от мястото на престъплението. В къмпинга, където е била паркирана караваната, имало място за още 100 каравани. Той бил разположен на място, където преди няколко века се намирала плантация, наречена Нова надежда. Местността е в района на пристанищния град Брънсуик, в окръг Глин.

Споделяне

Още от Свят