Секс и топлес модели се завъртяха в кампанията за ЕП

Секс и топлес модели се завъртяха в кампанията за ЕП
Седмица преди европейските избори френските социалисти прибегнаха до секса, за да привлекат вниманието на избирателите. Младежкото крило на ПЕС във френския район От- Лоар разпространиха он-лайн видео на двойка в леглото, а слоганът е "Нуждаете ли се от промяна?", предаде EUobserver.

Двойката прави вял секс под звуците на класическа музика, като мъжът е обут с чорапи и взема кондом, чиято опаковка е със символите на ЕС – син цвят със златни звездички. Във втората сцена чорапите са свалени, взема се кондом в червената опаковка на ПЕС и сексът вече е бурен под звуците на електронна музика.

В същото време паневропейската британска партия Либертас нае модела Ами Даймънд да стои гола до кръста пред Уестминстър, изрисувана в цветовете на ЕС, като звездичките бяха поставени на зърната ѝ и съответно плакатът е "Ние искаме да се покажем".

Либертас се нуждаят от максималната подкрепа, която могат да получат във Великобритания, където проучванията им дават по-малко от 1 процент.

Всичко това става на фона на политическия скандал в британския парламент, който вече придобива и европейски измерения.

Над една трета от всичките 78 настоящи британски евродепутати са наемали своите съпрузи, съпруги или деца да работят в офисите им и да печелят по 50 000 евро годишно, пише в. "Таймс". На новите евродепутати ще бъде забранено да наемат роднини, но онези, които вече са наети, могат да останат до 2014 г.

Проучване на Дуисбургския университет в Германия показва, че италианските евродепутати печелят най-много, но правят най-малко в Европейския парламент. В момента те вземат по 150 000 евро годишно, а най-често отсъстват от заседания.

Споделяне

Още от Европа