Селски кмет дава 3000 лв. за информация за крадци

Селски кмет дава 3000 лв. за информация за крадци

Кметът на ломското село Сталийска махала Цветан Цветанов ще даде парична награда от 3000 лева за информация за крадци, обрали кметството.

Наградата ще вземе този, който даде достоверна информация за откриване на престъпниците, взломили селското кметство, съобщи "Бул Нюз".

"Анонимността е гарантирана. Благодарността и наградата ще бъде връчена лично от кмета на селото Цветан Цветанов. Нека заедно да спрем престъпността! С общи усилия да намерим извършителите, посегнали на касата с гербовия печат на Република България в най-престижната институция в селото", пише в съобщението за наградата.

Всеки, който има информация за крадците, може да се обади на тел. 0879 881 988.

Обирът бил извършен в периода от 19 до 21 януари. Неизвестни крадци са разбили вратата на кметството на село Сталийска махала и са влезли направо в кабинета на местния управник Цветан Цветанов. Бандитите задигнали от там метален сейф, в който били съхранявани различни ценни вещи и документи.

По данни на кмета в касата имало боен пистолет "Валтер Р9" и пълнител с 16 патрона, златна юбилейна монета, мобилен телефон "Верту", копия на пълномощни, заверени в кметството, и гербовия печат.

Споделяне

Още от България

Съгласни ли сте влизането на обществени места да става само със сертификат за ваксиниране, преболедуване или тест?