Сериалът "Спешно отделение" приключи

Сериалът "Спешно отделение" приключи

Познатият и в България сериал "Спешно отделение" след 15-годишно излъчване приключи телевизионния си живот в САЩ, съобщиха осведомителните агенции в понеделник.

Излъченият от ЕнБиСи последен епизод е бил гледан от 16.4 милиона души. Това е най-голямата аудитория за последен епизод на сериал от 1996 година насам, когато приключва излъчването по СиБиЕс на филма "Убийства по сценарий".

В двучасовата последна серия на "Спешно отделение" отново се появяват две от напусналите го по-рано звезди – актьорите Ноа Уайли и Ерик Ла Сал.

Две седмици по-рано за кратко в шоуто, чието действие се развива в спешното отделение на болница в Чикаго, се завърна и Джордж Клуни. Той напусна филма през 1999 година и направи блестяща филмова кариера, довела го и до наградата Оскар.

Аудиторията на последния епизод е по-голяма от средната за сезона от 9.5 милиона, но е два пъти по-малка от средната за 1995-та година. Тогава в началото си филмът е най-гледаното в Америка телевизионно шоу със средна аудитория от 32 милиона души.

Споделяне

Още от Свят

Какво очаквате да свърши служебното правителство?