Севернокорейският елит много обича американски тв сериали и хард порно

Както е известно, обикновените граждани на Северна Корея не могат да използват глобалната мрежа интернет. Вместо нея в страната има отделен от външния свят интранет. В цялата 24-милионна страната са регистрирани общо 1200 IP-адреса, пише германският в. "Ди Велт" като отбелязва, че и те са строго разпределени сред представителите на комунистическия елит.

По такъв начин комунистическата партия държи населението на страната в неведение за западните новости.

Анализ на файловете, които севернокорейската върхушка тегли от глобалната мрежа, показва, че тя не се придържа към официалната линия на партията.

Блогът Torrentfreak, позоваващ се на данни от американския сайт Scaneye, който от своя страна се занимава с мониторинг на торентите, съобщава, че независимо от антиамериканската пропаганда, сред севернокорейските интернет-юзъри особено популярни са американски телевизионни сериали като "Как се запознах с майка ви" и трилъра "Последователите".

Освен това севернокорейските партийни бонзи много обичат хард порно.

"Ди Велт" отбелязва, че сред държавното ръководство на страната има немалко почитатели на японската порно актриса Марика Хасе и американската ѝ колежка Елис Фрост.

Освен различни развлекателни програми, произведени в САЩ, и филми за възрастни, севернокорейският елит е развил зависимост към шпионските програми.

Споделяне

Още от Общество

Одобрявате ли изгонването на 70 руски дипломати?