Шефката на фонд “Земеделие“ с приемен ден за фермерите

От следващата седмица всеки петък от 14 до 16 часа изпълнителният директор на Държавен фонд “Земеделие” Калина Илиева ще приема фермери, подали документи за подпомагане от фонда по различните направления на финансиране – европейско и национално.

На срещите ще се разглеждат казуси на бенефициенти, които по една или друга причина са затруднени при изпълнението на двустранните договорености с фонда, съобщиха от Министерството на земеделието и храните в четвъртък..

Илиева ще се ангажира и с проблеми по процедурите на обработка на документи и обслужването от страна на служителите на фонд “Земеделие”, в т.ч. и на Техническия инспекторат и Разплащателната агенция. Тя и екипът ѝ ще търсят бързи и адекватни решения на всеки отделен казус.

Очакванията са така да се подобри комуникацията на фонда със земеделските производители и да се повиши прозрачността при работата му.

Срещите с бенефициентите ще се осъществяват след предварително записване, за да може екипът на фонд “Земеделие” да подготви предварително становище по всеки отделен случай, уточниха от агроведомството.

Споделяне

Още от Бизнес