Шестима души загинаха при катастрофи за часове

Само за няколко часа шестима души загинаха при катастрофи в събота, а други бяха ранени.

При пожар след сблъсък на два леки и един товарен на пътя Русе-Бяла изгоряха двама души. Предстои оглед за изясняване на причините и обстоятелствата, довели до инцидента. Пътят в  участъка край село Писанец е затворен, организиран е обходен маршрут.

Двама души загинаха на автомагистрала “Тракия”, след като автомобилът им падна от мост от пътното платното в посока София. В превозното средство е пътувало и дете, което е ранено и е настанено в болница. Инцидентът е станал 36 км преди София.

53-годишен мъж загина на място при катастрофа на пътя между ГКПП Капитан Андреево и Свиленград. Мъжът е с двойно гражданство – българско и турско и пътувал  с лек автомобил Пежо  към Турция.  Водачът тръгнал да изпреварва камион и на ляв завой изгубил управление над автомобила си и се блъснал в задната лява част на идващ насреща камион, управляван от 35-годишен мъж от София.  Водачът на автомобила загинал на място, а съпругата му е с пет счупени ребра и фрактура на черепа.  Настанена е в многопрофилната болница в Хасково и има опасност за живота ѝ.

28-годишен мъж загина, а двама пострадаха при друга катастрофа между два леки автомобила в Аксаково.

Споделяне

Още от България

Одобрявате ли промяната в стратегията на ваксинацията срещу Covid?