Шестстепенно меню за реклама на новата програма "Региони в растеж"

Шестстепенно меню за реклама на новата програма "Региони в растеж"

Министерството на регионалното развитие ще даде 150 000 лева за реклама на приключващата оперативна програма "Регионално развитие" през тази година и още 850 000 лв. за популяризирането на новата "Региони в растеж" за три години.

Това става ясно от обявената обществена поръчка за логистично обезпечаване на събитията по двете програми и текущата работа по тях. Финансирането е от Европейския фонд за регионално развитие.

Изпълнителите на поръчката трябва да осигурят провеждането на определен брой събития в различни градове на страната. За изминалия програмен период мероприятията са по 5 за всеки от шестте планови района плюс София, а за настоящия 2014-2020 – 15 за София и 30 за останалата част от страната.

Предвижда се във всяко едно от събитията да вземат участие по около стотина души. Те ще бъдат настанявани в хотели с 4 или 5 звезди. Превозът ще става с автобуси не по-стари от 5 години.

Храната не е детайлно посочена, както в отменената по нареждане на премиера Бойко Борисов поръчка на "Авиоотряд 28". Всичко е в рамките на нормалното с изключение на шест степенната вечеря от салата, супа, предястие, ястие, следястие асорти, десерт и три вида основни напитки.

За да отразят събитията, се предвижда да бъдат канени най-малко 15 медии, е посочено в тръжната документация.

Крайният срок за подаване на офертите е 12 май, като предложенията ще бъдат отворени на следващия ден.

Бъдещите изпълнители ще бъдат избрани по критерия "икономически най-изгодна оферта". С най-голяма тежест в нея е цената – 40. Описание на етапите и дейностите, предмет на логистичната подкрепа и хотелско настаняване имат 25. Още толкова ще се дават, ако събитието трябва да се организира спешно например в разгара на туристическия сезон на морето. За допълнителни предложения за дейности и услуги, които повишават качеството, ще се дават 10 точки.

Споделяне

Още от Общество