Шофьор помете седем паркирани коли в столицата, подозират известен бизнесмен

Седем автомобила са били пометени на паркинг в кв. Лозенец тази нощ. Инцидентът е станал около полунощ срещу четвъртък на ул. "Крум Попов" в района на известно столично заведение, съобщиха за Дарик от полицията.

Автомобилите са били паркирани на тясната улица, когато джип "Ауди" ги блъска.

Все още от КАТ изясняват какво точно се е случило по време на произшествието. Ясно е обаче, че шофьорът на луксозния джип е напуснал мястото, преди екипите на полицията да пристигнат.

По повод появила се информация в медиите, че извършителят е бившият шеф на ЦСКА Димитър Борисов, който е и съдружник в сметосъбиращата фирма "Титан", пред Дарик категорично отрекъл.

Димитър Борисов обясни, че не е бил в София миналата нощ, тъй като от понеделник е в Италия и се прибира по-късно днес. Борисов се учуди, че името му е свързано с инцидента и заяви, че никога не шофира колата си сам, тъй като има шофьор.

През лятото на миналата година бизнесменът се замеси в друг скандал след като в столична дискотека нападна и удари 16-годишната Адриана Тюркмен - дъщеря на убития през 2003 г. знаков за подземния свят бос Филип Найденов - Фатик.

Споделяне

Още от България