Шоу с акробатичните възможности на багери на СтроМа Експо

Възможностите на различни видове багери и валяци ще бъдат показани по изключително атрактивен и запомнящ се начин на изложението СтроМа Експо, което ще се проведе от 14 до 16 септември на територията на кариера Балша.

Опитни оператори от Китай, Финландия и България ще демонстрират възможностите на строителната механизация, която предлага българското дружество "Геотрейдинг" АД. Същевременно всеки, който желае, ще може да тества машините по време на изложението, съобщиха от компанията. На изложението ще бъдат представени общо 12 машини на марките LiuGong, Lännen и Atlas Copco.

8 машини на китайския лидер в производството на строителна механизация LiuGong ще покаже фирмата "Геотрейдинг" АД, която е единствен оторизиран представител за България. Сред тях е челният товарач 856H с двигател, който покрива изискванията на стандарта за вредни емисии Евро 4. Посетителите ще видят в действие и верижния багер LiuGong 922E с тегло от 22 тона и вместимост на кофата 1 куб. м. Ще бъдат демонстрирани възможностите и на верижния багер LiuGong 936E, който е с работно тегло от 36,2 т, максимална дълбочина на копаене над 7,34 метра и капацитет на стандартната кофа 1,6 куб. м. И двата верижни багера имат много добра способност за преодоляване на височини.

Верижният багер 904D ще участва като стационарен експонат. Неговото работно тегло е 4 тона и стрелата му е удължена. Ще бъдат представени двойка колесни минитоварачи - 365В и 385В. Освен различни видове кофи на тях може да се монтира хидравличен чук, вилица, снегорин, метачно-прибиращо устройство, хидравлична ножица и свредло.

"Геотрейдинг" АД ще представи и многофункционална машина Lännen 8800i, която в средата на месец юни се превърна в герой на офроуд шоу, което се проведе в София, спасявайки над 25 затънали в кал високопроходими състезателни автомобила. С монтирани релсови колела отпред и отзад машината е единствена по рода си и може да се движи по релсов път, да се използва при всякакви ремонти и строителни дейности на железопътната инфраструктура, да се ползва и за улично почистване. 12,5-тонният багер-товарач е способен да се движи по тротоарите без да разрушава настилката им.

На изложението СтроМа Експо ще бъдат експонирани и два валяка Dynapac - Atlas Copco - тандемният CC1300 Plus и еднобандажният CA5500D, както и машина за студено фрезоване PL500.

Освен демонстрационна площ с механизация, "Геотрейдинг" АД ще разполага със свой щанд, където ще бъдат представени гуми Belshina, зъби за багери Hensley, смазочни продукти Rymax и швейцарските лагери RKB.

Споделяне

Още от Бизнес