Шоуто на Борисов: Здрава глава, Винету, плочки и робокопи

Шоуто на Борисов: Здрава глава, Винету, плочки и робокопи

Макар и с опериран менискус, премиерът в оставка Бойко Борисов бе в топ форма при представянето на проектокабинета на ГЕРБ. Той събра номинираните за министри в болницата и се включи на живо във фейсбук. Както неведнъж е показвал през годините, Борисов може да е неизчерпаем извор на лафове. Доказа го и сега. След близо едночасовия монолог той се включи на живо и втори път, от болнична стая с три жени. Там бяха обсъдени болките в коленете и знанията на Борисов в ортопедията. Колкото и да е вещ в темата, той научи и нещо ново – вече сменят и коленни стави.

Ето подборка от тазсутрешните лафове на Борисов без редакторска намеса.

"Куцук-куцук, ама главата ми е здрава"

"Утре искам да те видя по плочки с барабаните, щото виждаш на правната комисия момчето какво е. И ние такива тигри имаме в ГЕРБ. Я малко се разголете и вие, явно това е модата, това е новата вълна, това е отговорната политика."

"Калине, две думи само, че вече кървят ми конците и не требва много...обещах на докторите кратко."

"Аз куцам с десния, той (Слави Трифонов - бел.ред.) май с левия, така че може горе-долу да се подкрепяме, но не сега."

"Още навремето му казах на Станишев – спри ги тея Мая и Корнелия, просто истерични жени, такива злобни жени, а те всичките се събраха там – и Таня, и Капон, и Мая, и Корнелия. И още има един-двама мъже като тях истерични. Те искат да викат и да направят патаклама в парламента."

"Знаеш ли къв им е страхът? Че аз ще се върна. Това, че ще спра да куцукам, ще си почина. Когато се мобилизрам, когато се види какво могат другите, аз ще се върна. Като какъв, това няма никакво значение."

"Те и за Винету говорят, но тя не е една книга, те са две, два тома. Те това също не знаят. Както децата сега обичат Спайдърмен, ние тогава тези книги, тези филми бяха."

"Ей, Севда, снимай го отзад! Чакай, чакай, виж му тирантите, каква мода, бе! Ти ми викаш, че нямаме такива. Как да нямаме, погледни!"

"Хората ми викаха: "Не ходи да риташ топка". Обаче акъл не расте."

"За става ли си? Ма има ли такива вече? Метални? Ще станеме като робокопи накрая!"

Споделяне

Още по темата

Още от България