Сидеров заподозря НАТО във "фекален тероризъм" срещу българското Черноморие и руските туристи

Сидеров заподозря НАТО във "фекален тероризъм" срещу българското Черноморие и руските туристи

В България е направена тайна доставка на цистерни, пълни с фекалии, за да затвори централният плаж в Лозенец. В основата на злосторството стои НАТО. Такова заключение за нов тип "химическо оръжие", което трови татковината, направи лидерът на "Атака" Волен Сидеров в седмичното си предаване по партийната телевизия "Алфа".

"Научихме, че НАТО, тъй като сега се провеждат американски учения, е пуснало специална химическа атака... някаква химическа атака е направило на плажа в Лозенец и той беше затворен през седмицата", съобщи Сидеров от телевизионния екран в неделя.

Според него причината била, че в Лозенец "все пак е имало някакви руски туристи и за да ги изгонят, явно натовците са пуснали тази химическа атака".

"Според медиите фекални води са заразили с ешерехия ...ешехерия коли (бел.ред - явно лидерът на "Атака" има предвид бактерията ешерихия коли), бактерия, която предизвиква болести - стомашни и всякакви други. Целият залив, плажът на любимия на много софиянци плаж Лозенец", възмущава се той. И продължава с изброяването на "чудесата". Удивление в Сидеров събудил факта, че "никога досега не е затварян плаж".

Очевидно лидерът на "Атака" е забравил за затворения миналата година Офицерски плаж във Варна. Причината тогава бе същата - замърсяване на водата. Сидеров вероятно не отчита този факт, защото тогава учения на НАТО в България нямаше, но руски туристи имаше.

През настоящата година обаче, според него, Алиансът е организирал специална презокенска операция, в която у нас са доставени цистерни с изпражнения.

"Сега, аз след като знам каква строга програма и колко милиони, поне на хартия, отидоха за пречиствателни станции, не мога другояче да тълкувам тази новина, освен че НАТО са пуснали някакви специални фекалии може би. Те си носят със себе си при ученията цистерни с фекалии и са ги пуснали нарочно, за да отровят плажа", твърди той.

След като разви фекално-конспиративната си теория, Сидеров опита да прояви и ирония. Според него другата опция за замърсяването е по Южното Черноморие да няма изградени пречиствателни станции.

"Иначе не мога да повярвам, че там, по Южно Черноморие, където кметовете са изцяло от ГЕРБ, ще допуснат такова нещо. Абсурд. Не може да бъде. Те навсякъде се хвалят, че имало пречиствателни станции. Освен да ги няма тези пречиствателни станции и да ни лъжат. Кмет на ГЕРБ и лъжа - това е несъвместимо", заключи с ирония Сидеров.

Споделяне

Още по темата

Още от България