Сидеров зове България да излезе от ЕС и да влезе в Евразийския съюз

Сидеров зове България да излезе от ЕС и да влезе в Евразийския съюз

Излизане на България от НАТО и Европейския съюз (ЕС) поиска лидерът на партия "Атака" Волен Сидеров по време на шествие по случай Трети март. Огромен брой полицаи ескортира привържениците на партията в центъра на София.

Преди началото на митинга привърженици на партията свалиха знамето на ЕС от пилоните пред НДК. Освен трибагрениците, шествието на атакистите развяваше и руски знамена.

Депутатът от руската партия "Единна Русия" Николай Валуев се срещна с лидера на "Атака” Волен Сидеров на традиционно шествие на националистите на 3 март. Валуев е световен шампион по бокс в тежка категория за периода 2005-2007 и 2009 г.

Според Сидеров българското общество трябва да се подготви за излизането от ЕС, който съвсем скоро ще се разпадне.

"Девет години след влизането ни в ЕС, ние виждаме ясно, че това е една измама. България не стана по-богата, България не стана по-развита, не стана по-защитена във военен план. Днес ние сме застрашени от огромно мнозинство мигранти, които още не са тръгнали. Запомнете ми думата, те още не са тръгнали, тоест не са ги пуснали. Европа в момента е парализирана", обяви Сидеров.

По време на речта си пред сградата на представителството на Европейската комисия в София той поиска България да влезе в Евразийски съюз, където да бъде защитавана от Русия.

Споделяне

Още по темата

Още от България

Одобрявате ли изгонването на 70 руски дипломати?