Скалата заговори за политическа кариера и надпревара за Белия дом

Дуейн "Скалата" Джонсън

След като превърна кечистката си кариера като Скалата във водещи роли в Холивуд, Дуейн Джонсън разви идеята да се качи на политическия ринг, включително някой ден да участва в надпреварата за Белия дом.

44-годишната кинозвезда, чието последно участие е в озвучаването на анимирания филм "Moana", каза пред Ройтерс, че интересът му към политиката е подновен след последните президентски избори в САЩ.

"Аз обичам страната си, аз съм огромен патриот и чувствам, особено сега, че лидерството е толкова важно, уважаваното лидерство е изключително важно", каза Джонсън.

Запитан специално за потенциално участие в надпреварата за Белия дом, Джонсън отговаря, че "ако почувствам, че мога да бъда ефективен лидер и имам обкръжението на наистина висококачествени лидери, тогава със сигурност бих" участвал.

Това не е първият път, в който името на Джонсън се замесва в политиката. Ако той наистина предприеме конкретни действия за участие в политиката, ще последва друг професионален кечист – Джеси "Тялото" Вентура, който бе губернатор на Минесота, както и културистът, станал кинозвезда Арнолд Шварценегер, който служи два мандата като губернатор на Калифорния от Републиканската партия.

Популярният с фразата си "Можете ли помиришете какво Скалата ви готви" при излизането на кечисткия ринг, Джонсън все още се включва от време на време в мачове между участието  си и продуцирането на фирми като спортната драма на НВО "Играчи" и подготвяния нов вариант на "Спасители на плажа".

Споделяне

Още от Общество

Започна кампанията за предсрочните избори. Ще променят ли нещо те?