Скандал с новия филм за принцеса Даяна. Сцени на самонараняване и мастурбация (трейлър)

Скандал с новия филм за принцеса Даяна. Сцени на самонараняване и мастурбация (трейлър)

Новият филм за принцеса Даяна "Спенсър", с участието на Кристен Стюарт, е, меко казано, смущаващ, според редица критици и анализатори на британския кралски живот. В него принцесата е представена като жена, която повръща, самонаранява се и мастурбира. Подробностите за сюжета са описани в рецензията на лентата, публикувана в "Индипендънт".

Във филма, режисиран от Пабло Ларейн, сцена, в която принцесата изпраща шивачката си, защото "трябва да мастурбира", вбеси критиците. Филмът съдържа и сцени, в които главната героиня страда от булимия - повръща и се самонаранява.

"Поради тези моменти може да се предположи, че "Спенсър" е непристоен и воайорски филм, който е по-близо до таблоидите, отколкото до киното. Но това не е така. Подобно на по-ранния филм на Ларейн "Джаки", в който Натали Портман играе ролята на вдовицата на Джон Кенеди, това е поетичен, елегичен роман", се казва в статията.

Световната премиера на "Спенсър" се състоя на 3 септември.

През юни миналата година беше съобщено, че много зрители са разстроени от избора на Кристен Стюарт за ролята на принцеса Даяна във филма на Ларейн.

Споделяне

Още от Свят