След туитъра Гешев си направи и собствен сайт

Главният прокурор Иван Гешев вече има собствена страница, съобщиха от държавното обвинение. Досега главен прокурор не е имал такава.

Сайтът на прокуратурата е претърпял сериозно обновяване. Наред с него е добавена и активната страница на Гешев. В нея е публикувана бигорафията му, качени са част от телевизионните му участия и се съобщава за актуални събития – участие във форум, дадено интервю и т.н.

Това е поредната стъпка на Гешев към още по-категорично медийно присъствие. И в момента телевизионният ефир често е окупиран с него. Същото е с повечето вестници. Прокуратурата има и канал в YouTube, където се пускат записи от пресконференциите им. В сайта на държавното обвинение Гешев също е централна фигура.

Сега главният прокурор има и собствена страница. Преди дни първият му туит бе за ареста на шефа на отдел "Наркотици" в ГДБОП Цветан Панков, който доведе до оставката на шефа на службата Ивайло Спиридонов.

Оттогава Гешев ползва активно социалната мрежа. В понеделник той публикува снимка, която от няколко дни се върти из пространството с твърдението, че той самият е служител, сниман до Тодор Живков по време на процесите срещу него.

"За добро или за лошо, никога не съм имал такава униформа. А и когато е правена тази снимка, съм бил още на студентска скамейка", написа той.

Споделяне

Още по темата

Още от България