Снимка на босия президент Радев взриви “Фейсбук“

Снимка на босия президент Радев взриви “Фейсбук“

Снимка на президента Румен Радев и съпругата му Десислава по домашно облекло в резиденция “Бояна“ с две деца от родопското село Вълчан дол – Лили и Митко, предизвика фурор във “Фейсбук“ и стана обект както на язвителни и подигравателни коментари, така и на одобрение за непринудената визия.

Кадърът е направен в двора на резиденция "Бояна", а президентът Радев позира бос, облечен небрежно - с потник и с панталони до коляното. Момиченцето Лили е качило в профила си във “Фейсбук“ снимката с президентската двойка, която разпали ожесточени дискусии.

Съдбата на двете деца, които се грижат сами за болните си родители, трогна много хора и в началото на юли съпругата на президента Десислава Радева ги покани да гостуват за няколко дни в резиденция “Бояна“.

Първата дама лично ги взела от къщата им във Вълчан дол и двете деца прекарали няколко дни с президентското семейство, съобщи в. “24 часа“.

Децата разказали как са ходили в мол и на плуване, а Митко гордо показва очилата си за гмуркане, които му подарила Радева, както и топка. Детето обаче нито имало къде да плува в селото си, нито можело да рита на баира.

Споделяне

Още по темата

Още от България

Какво очаквате от президента Радев през неговия втори мандат?