Снимки на принц Уилям как играе с децата си за рождения му ден и Деня на бащата

Нови снимки, показващи как херцогът на Кеймбридж се забавлява с децата си, бяха публикувани от двореца Кенсингтън за рождения му ден и Деня на бащата в неделя, предаде ББС.

Принц Уилям навършва 38 години в неделя. Едната снимка показва как шестгодишният принц Джордж, петгодишната принцеса Шарлот и двегодишният принц Луи са се покатерили върху баща си.

На друга четиримата се люлеят в имението "Сандрингъм" в Норфолк.

Всички кадри са били снимани по-рано този месец от херцогинята на Кеймбридж Катрин, която неведнъж е улавяла семейни моменти.

Трета фотография показва принц Уилям как е прегърнал баща си принц Чарлз.

Вторият в реда на наследяването на британската корона е поредният с рожден ден  последно време. Наскоро Шарлот и Луи празнуваха рождени дни.

Младите принцове бяха снимани наскоро как разнасят домашно приготвени пакети с храна за нуждаещите се в условията на коронавируса.

Уилям пък говори за бащинството по време на документален филм на ББС за психичното здраве през миналия месец.

В интервюто той посочва, че появата на децата е бил моментът, който е променил най-много живота му и описва бащинството като "много трудна житейска фаза" в първите дни.

Принц Чарлз също отбеляза Деня на бащата с публикуването на архивна снимка с неговите синове Уилям и херцогът на Съсекс Хари, облечени в тениски за поло.

Друга снимка пък показва как малкият Чарлз е в ръцете на баща си – херцогът на Единбург, през 1950-те години.

Споделяне

Още от Общество

Как да се подходи с новата детска болница?