Прескочи към основното съдържание
Вход / Регистрация

Собственик на ресторант застреля главния си готвач в Несебър

6 коментара
Снимка: <a href="http://www.flagman.bg/article/99775">Flagman.bg</a>
Собственик на несебърски ресторант е убил главния готвач на заведението, съобщи бургаското издание Флагман.бг.
 
Полицията вече е задържала убиеца, известен в града като Киро Принца, тъй като е собственик на хотелския комплекс "Принц Кирил“ в Стария град.
 
До убийството се е стигнало след дълга почерпка в неделя. 
 
Собственикът на комплекса се върнал в Несебър от София и извикал готвача си. Вместо да подготвят ресторанта за сезона, седнали да се почерпят. 
 
В разгара на запоя Киро прострелял готвача.  
 
Според местни жители той редовно го е пребивал. 
 
"Плащаше му добре, заради което Кольо (покойният готвач) го уважаваше. Киро обаче се държеше с него отвратително. Миналата година го преби два или три пъти, все за глупости. Не си сдържаше нервите. Въпреки това Кольо му бе един от най-близките. Той му въртеше целия бизнес с ресторанта“, казаха пред Флагман.бг хора от персонала на заведението.
анкета

Вие ни познавате. Нека го направим взаимно!

Отделете няколко минути за анкетата и ни помогнете да сме ви по-полезни.

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.

6 коментара

Екипът на Mediapool Ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни квалификации, обиди на расова, етническа или верска основа.

Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Mediapool.bg от потребителите.

Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Mediapool.bg

Прочетете нашите правила за участие във форумите.

За да коментирате, трябва да влезете в профила си. Ако нямате профил, можете да се регистрирате.



  1. анита хегерланд
    #6

    Това е един много интересен психологически феномен. Насилникът придобива самочувствие чрез парите и славата, които в ресторантския бизнес може да натрупа по всякакъв начин - законен и незаконен. Отношенията му с неговия най-важен подчинен са като на баровец: "Това е "моята кучка", мога да правя с нея/него каквото си поискам. Всички ми завиждат и аз разполагам свободно с тази своя придобивка." Това е отношението към проститутките, продавачките или наемните работници на някои малки собственици.

  2. Александър Борисов
    #5

    Така е,след като позволихме и животните да стават собственици. Слава Богу,че готвачът не е бил руснак.Щеше да ми обърка дълбоката вяра в овчедушието на българина.

  3. Realist
    #4
  4. бат Ники
    #3
  5. Mina
    #2

    Изглежда се завръщат времена, които се надявахме да са отминали. Кой позволява на тази сган да се вихри?

  6. Коментарът е изтрит в 21:19 на 25 май 2018 от автора.
    #1

Препоръчано от редакцията

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.

Вие ни познавате. Нека го направим взаимно!

Отделете няколко минути за анкетата и ни помогнете да сме ви по-полезни.

Участвам