София Ринг Мол отваря врати на 6 ноември

София Ринг Мол отваря врати на 6 ноември

Действащите молове в София ще нараснат с още един, след като на 6 ноември отвори врати и София Ринг Мол на южната дъга на околовръстния път на столицата, точно до магазина на ИКЕА. Четиридневни празненства, томболи и награди за най-нетърпеливите купувачи ще дадат старт на работата на над 200 магазина и още много атракциони.

Програмата включва участия на победителите от телевизионни музикални шоута Жана Бергендорф и Рафи в първите два дни, а през уикенда на сцената на мола ще се качат Любо Киров и бандата D2. Латино музика и танци, балет, гимнастика и джаз, рисунки и всичко това в ежедневната компания на двойници на различни филмови герои, са друга част от атракциите по откриването на търговския център.

Той приютява над 400 марки, сто от които напълно нови за българския пазар като Julia Bergovich, Next, M&Co, Shana, Oasis, Claire's, Coccinelle с висококачествените си чанти и аксесоари, британската традиция на Barbour и ювелирната изработка на бижутата Tous. Любителите на седмото изкуство могат ходят на кино с 10 зали с VIP салони. В мола са и най-големият увеселителен център на закрито, най-голямата закрита картинг писта в страната с площ 7 500 кв.м., най-големият универсален магазин простиращ се на 6 500 кв.м. Клиентите могат да ползват безплатен паркинг с общо 3 500 места и ВИП-паркинг със 100 места.

До София Ринг Мол може да се стигне с автобуси 111, 123, 69 и 70, както и с метро до станция Г. М. Димитров и после автобус 123 или 69, или до станция Младост 1 и след това с автобус 111.

Ще има и специално организирана автобусна линия от метростанция Г. М. Димитров до мола.

Идеята е той да предлага не само възможности за пазаруване, но и да се превърне в място за отдих и забавления с големите си отворени пространства, широки тераси с изглед към Витоша, и увеселителният център на закрито "Фентъзи Ринг парк". Той заема площ от над 6 000 кв.м. и посетителите му ще могат да избират между ледена пързалка, въртележка, арена за каране на колелета, различни надуваеми атракциони и трамплини, сцена за представления и парти зони за тържества и рождени дни.

В София Ринг Мол са вложени 130 млн. евро от Fourlis Group – една от водещите групи компании в сектора на качествените дълготрайни стоки не само в Гърция и Кипър, но и на Балканите, и от Danaos Group, която оперира в сектори като търговско корабоплаване, информационни технологии, строителство и финансови услуги и която е на Нюйоркската фондова борса (NYSE).

Споделяне

Още от Бизнес

Защо Слави Трифонов скри имуществото си?