"Софийска вода" ще дава велосипеди на коректни клиенти

"Софийска вода" ще дава велосипеди на коректни клиенти

Концесионерът "Софийска вода" ще раздаде награди на коректните си клиенти чрез томбола, съобщиха от компанията.

Всички, които са покрили задълженията си към дружеството до 31 август 2015 г., ще бъдат включени автоматично и може да спечелят два планински велосипеда и 10 ваучера за електроуреди, всеки на стойност 200 лева.

Имената на късметлиите ще бъдат теглени в началото на септември в присъствието на нотариус. Печелившите ще бъдат уведомени по телефона или с писмо.

Като клиентски ориентирана компания за "Софийска вода" е изключително важно да поощрява коректните си клиенти и да пази техните интереси. Благодарение на тях се поддържат водоснабдителните и канализационните услуги в столицата и се правят инвестиции за тяхното подобряване.

Сметките към "Софийска вода" може да бъдат заплатени в Центровете за обслужване на клиенти, в клоновете на Български пощи, Общинска банка в столицата, клоновете на Easypay, "Браво инвестмънтс", през банкомати и терминали.

Дружеството предлага и възможност за плащане и през интернет страницата си в допълнение към начините за безкасово плащане - epay.bg, eBG.bg, transcard.bg, iCard, плащане по телефона, плащане по банков път чрез разплащателна сметка и с превод към сметката на "Софийска вода".

Споделяне

Още от България

Какво очаквате от президента Радев през неговия втори мандат?