Специализиран сайт улеснява кандидатките за футболни съпруги и гаджета

Специализиран сайт улеснява кандидатките за футболни съпруги и гаджета
Новосъздаден онлайн-портал http://becomeawag.com/ улеснява момичетата, които искат да си хванат футболист, както и футболистите, търсещи партньорка. Сайтът е подходящ за всички момичета, които смятат, че попадат в категорията Wags, което идва от "Wives and girlfriends", тоест съпруги и приятелки (на футболисти).

Новото понятие бе измислено от английските вестници след световното първенство по футбол преди 4 години в Германия. Тогава играчите на английския национален отбор бяха настанени в Баден-Баден, а техните половинки изкупиха къде-какво имаше ценно из местните магазини, като затрудниха дори доставчиците на шампанско, защото опразниха всички рафтове в супермаркетите, припомня радио Дойче веле в материал по темата.

Как се става Wag?

Wags може и да не звучи много приятно, но в следващите месеци английските играчи не можеха да се отърват от приказни красавици. Изведнъж всяко момиче искаше да стане Wag, за да може да пръска пари като Виктория Бекъм.

Не всички играчи обаче имаха добър опит в този вихър от връзки и наплив на любящи девойки. Особено големите красавици поставяха съответно и големи изисквания пред футболистите. Един от най-желаните мъже на терена, португалецът Кристиано Роналдо, трябваше с широко опулени очи да изчете разказа на своята бивша приятелка, която сподели, че прекараното с него време било изключително скучно - те или правили секс, или играели компютърни игри.

Създаденият през август 2010 г. портал BecomeaWag.com цели да предпази двойките от подобни конфузи.

Порталът има за цел да помогне на професионални футболисти и на желаещите да станат Wag да намерят пътя един към друг. Нищо по-лесно от това: дамите изпращат снимка, автобиографична бележка, разказват за мечтите и желанията си и за това как си представят бъдещето.

Като на търг...

Цялото това удоволствие струва 20 паунда такса. След това футболистите сядат пред компютъра и започват да си избират дама на сърцето, съвсем като на търг. След това ѝ пишат и се срещат. Създателите на сайта твърдят, че вече има играчи от английската Висша Лига, които се били регистрирали.

Забавни са също така най-често задаваните от жените въпроси. Например: защо да излизам с футболист, който дори не играе във Висшата лига? Отговор: всеки играч се развива...

Споделяне

Още от Спорт

Защо Сотир Цацаров подаде оставка от КПКОНПИ?