Според депутат от ДПС той и колегите му трябва да са като Исус

Хюсеин Хафъзов. Сн.БГНЕС (Архив)

"Народните представители сме призвани да се трудим, да създаваме условия за мира, спокойствието и щастието на българските граждани. Именно затова народните избраници трябва да бъдем на висотата на саможертвата на Месията и Спасителя Исус от Назарет."
Това заяви в четвъртък депутатът от ДПС Хюсеин Хафъзов от трибуната на Народното събрание в изявление от името на парламентарната група във връзка с великденските празници.

"Ако трябва да си пожелаем още нещо, то е Бог да ни дари с непоколебима вяра на изчерпаема надежда и искрена, всеобхватна, взаимна любов. Отново е празник, колеги. Хубаво е да има празници, на които пожелаваме щастие, но трябва да полагаме усилия за неговото постигане", каза още Хафъзов и добави: "Народните представители сме призвани да се трудим, да създаваме условия за мира, спокойствието и щастието на българските граждани".

Според него нацията има нужда от единство, разбиране, на самочувствие, за да преодолее трудните периоди и да извърви своя път към успеха. "Затова ние трябва да обединяваме и да сплотяваме обществото ни в този път. В дните на страстната седмица да преосмислим политическото си поведение на висотата на очакванията към нас, за да постигнем материално благополучие и духовно спасение". Депутатът завърши с цитат Св. Апостол Павел: "И докле има време, нека правим добро всекиму".

Споделяне

Още от България

Защо Сотир Цацаров подаде оставка от КПКОНПИ?