Станишев харесвал принципа, че който нож вади от нож умира

„Харесва ми принципът, че който нож вади от нож умира. Вижте в какво се превърна държавата ни, в каква полицейщина, а това се връща срещу тези, които правиха това”, заяви в събота лидерът на БСП Сергей Станишев, цитиран от БГНЕС.

Държавата е общо нещо, принадлежи на хората, а не на някого, който има мандат 4 години. Управниците ни живяха с убеждението, че държавата им принадлежи и че всички хора трябва да ги слушат, допълни лидерът на БСП. Той коментира, че българите са изморени от омраза и че за да се развива държавата, трябва да има някаква посока и последователност. Имахме управление, което затегна коланите на хората, а разпусна своите колани, обясни той.

По думите му след мрачно време винаги идва по-светъл ден. Това е кръговратът на живота. Най-голямото ми съмнение за България е може би, че вярата на много хора е разколебана, много хора са отчаяни, заяви пред Дарик лидерът на БСП

Следвам принципа, че само с молитва не става, каза Станишев. Той подчерта, че се е разкайвал за много неща, които е могъл да направи по-добре, обясни лидерът на социалистите.

Споделяне

Още от Избори 2013