Станишев "повишен" от ватман до пилот на Формула 1

Станишев "повишен" от ватман до пилот на Формула 1
След като игра ватман в черно-бял предконгресен клип миналата есен и издаде книгата си "Защото сме социалисти", премиерът и лидер на БСП Сергей Станишев е "повишен" до пилот на Формула 1. Той ще дефилира с червен спортен екип в турнето на младежкото БСП "България – презареждане", чийто старт бе даден в четвъртък.

Целта на кампанията, която включва 40 града в страната, е да се популяризират младите лица в партията, които ще влязат в партийните листи за национален парламент. Сред тях са секретарят на ИБ на БСП Антон Кутев, говорителят Корнелия Нинова, настоящият депутат Кирил Добрев, зам.-министърът на екологията Атанас Костадинов, Михаил Балабанов, зам.-шеф на ДАМС и др. Турнето стартира от НДК с ТИР, на който е монтирана сцена, както и червено ферари.

Избрахме "прерареждане", защото в тълковния речник думата има три значения - вливане на нова сила, създаване на запас и подготовка на оръжието за целта, разясни Кирил Добрев, който е и отговорник за младежката политика в БСП.

Станишев каза, че БСП се е променила в сравнение с времената, когато по думите му на "Позитано" е имало само двама-трима млади хора.

В предизборното турне ще се включат групата Deep Zone Project, която заедно с DJ Balthazar се провали на миналогодишния конкурс Евровизия, и Петьо Петков-Шайбата от "Комиците".

Споделяне

Още от ИЗБОРИ 2009